VELKOMMEN TIL

JJ Race & Business Club

I racing skal mange ting gå op i en højere enhed for at få dig selv i en position hvor du kan kæmpe for sejren.
Dedikation, koncentration, engagement, men mest afgørende: godt holdsamarbejde.

Tilslut dig JJ Race and Business Club og bliv en del af vores hold.

– Johan Jokinen

Business Club

Alle de stærkeste og sundeste firmaer er blevet skabt med hjælp fra gode forbindelser. Vi ved selv at vi kan blive stærkere og kan gøre det bedre som et hold, med et godt netværk som vores fundament. Hvad vi til gengæld er i stand til at gøre er at skabe en scene hvor fantastiske nye bekendtskaber kan opstå – bekendtskaber der kan styrke dit firma.

JJ Race & Business Club er skabt for at alle involverede parter for gavn af hinanden gennem nye bekendtskaber på tværs af fag. Adskillige JJ Race & Business Club events i løbet af året vil være den perfekte scene for medlemmerne til at møde nye partnere og skabe nye forbindelser der kan være gavnlig for hvert firma – alt sammen imens man fornøjer sig og får nogle mindeværdige oplevelser.

JJ Race & Business Club eventsene er lavet for at medlemmerne kan dele disse fantastiske oplevelser og for at de kan tilegne sig ny viden der kan være nyttig for deres firma; og vi vil gøre vores ypperste for at sikre at hvert medlem føler at deres medlemskab i JJ Race & Business Club er tid og penge godt givet ud.

Partnere

Som JJ Race & Business Club medlem vil du altid have en åben invitation til vores pitbox og vores hospitality område hvor end vi kører og vi er altid opsatte på at gøre det til en tur der er værd at tage, uanset hvor i Europa vi måtte køre.

Ved at have LMP3 bilen til at stå på vores værksted her i Danmark gøres det især nemt at gøre brug af bilen udenfor banen – hvorvidt det måtte være til private firmaarrangementer eller som reklame.

Og hvad med at prøve bilen selv? Vi har erfaring med at arrangere skræddersyede ”track days” på nogle af Europas bedste baner hvor du eller måske en forretningspartner kan prøve sidde i passagersædet og nyde en hæsblæsende tur til det yderste. Eller, hvis du har nerverne til det, kan du endda prøve det ultimative adrenalin rus og selv sidde bag rattet på LMP3 racerren med professionel vejledning fra direkte ved siden af dig, mens du kører på nogle af Verdens mest fantastiske baner.

Uanset hvad vil vi gøre vores ypperste for at sikre at du, dit firma og dine partnere kan få mulighed for at tage del i nogle unikke oplevelser gennem JJ Race & Business Club

EDC
Keo Racing
Shark Compactors
VHM Watches
VCS
©2017 Johan Jokinen Race & Business Club